Apparatuur

Studio IKOON is volledig ingericht met Hensel flitsapparatuur en lichtvormers (voor fotografie) en Nanlite ledlicht-apparatuur (voor film én fotografie met continulicht).

Als je de studio huurt, geef je aan of je gaat fotograferen of filmen (of allebei natuurlijk!). Wij zetten dan de flits- en/of filmlicht-apparatuur voor je klaar. En het mooie is: hiervoor betaal je niets extra’s, want alle apparatuur kun je gebruiken zonder extra kosten en is dus inbegrepen in de huurtarieven.

Wat staat (of hangt) er voor je klaar?

Grote softbox studio

Hensel overhead softbox

Onze trots is zonder twijfel de grote Hensel overhead-softbox van 1,40 x 5 meter (!) voorzien van 3000 w/s aan Hensel-flitsvermogen of (en dat is nieuw!) 1000 watt led-licht voor je films, dat met een afstandsbediening qua vermogen is aan te passen. De softbox hangt aan twee katrollen die motorisch worden aangedreven, waardoor deze volledig in hoogte verstelbaar is en in bijna iedere denkbare positie kan worden geplaatst.
Fotostudio Tilburg Brabant Breda Eindhoven Den Bosch Rotterdam Dordrecht photo film studio rent rental Roermond Heerlen Limburg Venlo Maastricht

Hensel flitser met parabolische softbox

Ook een 500 w/s Hensel-flitser met parabolische softbox (de zogeheten Grand) met een doorsnede van 120 cm is aanwezig. Deze flitser is eenvoudig in positie te brengen door een flexibel statief.

Fotostudio te huur in Tilburg, vlakbij Dordrecht, Rotterdam, Utrecht, Heerlen, Venlo, Roermond, Maasricht en Limburg. Photoshoot filmshoot videoshoot

Hensel flitser met grote stripbox

Er is een 500 w/s Hensel-flitser met stripbox-softbox van 180 x 30 cm beschikbaar, inclusief afneembaar grid. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld zij-verlichting bij portretfotografie.
Fotostudio huren Brabant

2 x Nanlite Pavotubes (lengte 115cm)

Op deze tubes van meer dan een meter lang kun je alle kleuren van de regenboog instellen en ze zijn voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van RGBWW. Alle denkbare prachtige lichteffecten kun je hiermee aan je beeld toevoegen.
Mix Panel studio

Nanlite RGBWW-ledpaneel

Wil je kleureffecten, of andere denkbare special effects toevoegen aan je opnames, gebruik dan het aanwezige en zeer flexibel instelbare ledpaneel dat voor je klaarstaat. Dit Nanlite RGBWW-MixPanel is inzetbaar als een traditioneel multi-LED-paneel, maar is ook volledig variabel instelbaar voor alle denkbare kleurrijke en creatieve lichteffecten.
Mix Panel studio

Nanlite spot

Deze veelzijdige Nanlite spotprojectie-adapter (met 500 watt led lamp) kun je het beste vergelijken met een theaterspot waar je een strakke, ronde lichtbundel mee kunt projecteren. In veel kleuren dankzij de bijbehorende filters. En wil je bijvoorbeeld nabootsen dat er zonlicht door boomtakken binnenvalt, dan kun je gobo’s gebruiken in vele prachtige vormen.
filmpje van Nanlite:
https://youtu.be/BdXXyJpVKi4
Mix Panel studio

Nanlite Parabolic Softbox

Deze diepe, parabolische softbox met een diameter van 120cm is ideaal voor het uitlichten van mensen tijdens interviews of voor bijvoorbeeld fashion shoots. Direct te koppelen met het Nanlite 500 watt led-licht.
Mix Panel studio

Lampstatieven

Manfrotto lampstatieven in allerlei soorten en maten zijn in onze studio aanwezig. Waaronder het nieuwe zwaar stalen statief dat met slinger in hoogte verstelbaar is, belastbaar is tot maar liefst 45 kilo en met wielen. Inclusief superlange boom (met contragewicht).
Mix Panel studio

Monitor

In onze studio staat een 24 inch 4K/retina-beeldscherm voor je klaar, dat je via HDMI of USB-C kunt aansluiten op je eigen computer. Het scherm heeft zeer goede kleurspecificaties en is dus heel kleurecht.
Mix Panel studio

Jiffy professionele kledingstomer

Deze professionele kledingstomer, met een metalen stoomkop, is beschikbaar om alle kreukels snel en veilig uit de kleding te krijgen voorafgaand aan je shoot.

Meer?

Ontbreekt er toch nog apparatuur die je graag wilt gebruiken?
Laat het ons weten zodat wij een offerte op maat voor je kunnen maken, waarna wij alles voor je regelen: wij zorgen dat het voor je klaarstaat.
En als je dat liever doet, kun je vanzelfsprekend ook je eigen apparatuur meenemen naar onze studio.
Photostudio hire Breda

Hulp?

Indien nodig helpen we je graag met de opstart in onze studio: uitleg over de apparatuur is standaard. En mocht je tijdens de héle shoot assistentie willen, dan kan dat ook; wij informeren je graag hierover.

Uitgebreide fotostudio huren
Filmstudio Tilburg huren
Filmstudio te huur in Brabant