Studio IKOON

Studio IKOON is uitermate geschikt voor professionele, uitgebreide fotoshoots of filmproducties en is tevens zeer representatief om je klant of opdrachtgever te ontvangen. Enkele highlights:

Fotostudio huren Antwerpen

Grote film-/fotostudio
11 meter lang, 9 meter breed en 8 meter hoog met limbowand / rondwand van 6 meter lang, 8 meter breed en 5 meter hoog.

Grote roldeur
3,30 meter hoog en 3 meter breed die direct toegang tot de studio biedt, meubels en zelfs auto’s kunnen hierdoor naar binnen.

Professionele Hensel flitsapparatuur en Nanlite filmlicht
Waaronder een vrijhangende softbox van 1,40 meter x 5 meter die motorisch in vrijwel elk denkbare positie is te plaatsen, voorzien van 3000 w/s aan Hensel-flitsvermogen en 1000 watt LED-filmlicht.

Diverse achtergrondrollen
We hebben diverse kleuren achtergrondrollen en -doeken. In het motorisch aangedreven rolsysteem hangen alvast 3 rollen van 3,55 meter breed startklaar. Grijs, zwart en groen (geschikt voor chroma key/greenscreen opnames).

Vele extra’s
Waaronder reflectieschermen, razendsnelle wifi, airco, krachtstroom, opnametafel, diverse props, ventilator, geluidsapparatuur voor draadloze audio streaming, een bureau mèt beeldscherm en fijne stoelen om aan te werken; alles is aanwezig om jouw shoot succesvol te maken.

Kleed- en visagieruimte
Ruime kleed- en visagieruimte met kledingrekken, Jiffy professionele kledingstomer, strijkijzer, wastafel en apart dames- en herentoilet.

Ruime lounge
Sfeervolle en zeer ruime lounge van 45 m2 waardoor de studio geschikt is om met een grotere groep te werken en te verblijven.

Keuken
Aparte keuken van 25 m2 met elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, watertap met ijskoud en heet water, koelkast, vriezer, oven en magnetron (dus ook voor foodfotografie geschikt) en een koffiemachine met diverse verse koffievarianten.
Catering kunnen we voor je regelen of bestel je zelf bij een van de vele restaurants in de buurt.

lounge fotostudio IKOON

Lounge

Onze sfeervolle, zeer ruime lounge van 45 m2 staat tot je beschikking. Om vooraf alle details van je productie samen door te nemen, tussendoor te relaxen, om te kleden, te brainstormen en na afloop samen wat te drinken. Met de juiste sfeer, fauteuils, bank en zelfgekozen achtergrondmuziek kun je je optimaal concentreren én ontspannen.

Keuken

In deze smaakvol ingerichte ruimte met volledige keukeninrichting kun je na binnenkomst samen aan de slag met de lekkerste koffie en thee bij de hand. Je hebt de beschikking over een groot beeldscherm aan de wand zodat je samen nog even de puntjes op de i kunt zetten voordat je van start gaat met jouw productie. In de keuken is alles aanwezig om te koken voor culinaire shoots.

Fotografie studio Tilburg
Filmstudio fotostudio Brabant

Overzicht gehele studioruimte

Wil je een idee krijgen van de totale beschikbare ruimte van 200 m2? Klik dan op de plattegrond. Deze geeft een beeld van de indeling van de gehele studio. Voor het échte beeld, inclusief gevoel en sfeer van de studio, ben je natuurlijk van harte welkom om vooraf te komen kijken.

Overhead softbox Studio IKOON Tilburg
Lounge kleedruimte van Studio IKOON Tilburg
Studio rental Photo Film